Çocuklar Duymasın isimli dizi sayesinde ismini çok geniş kitlelere duyurmayı başaran oyunculardan Pınar Altuğ, makyajsız hali ile takipçilerini çok büyük bir hayal kırıklığına uğramış oldu.

Çocuklar Duymasın isimli popüler dizinin final yapmasının hemen sonrasında yeni bir projeye başlayana kadar ekranlara ara vermiş durumdaki Pınar Altuğ, makyajsız durumu ile takipçilerini çok fazla şaşırtmış oldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden makyajsız bir durumunu paylaşmış bulunan Pınar Altuğ beklenmeyen bir takım yorumlarla da karşılaşmış oldu. Pınar Altuğ’un fotoğraf üzerindeki makyajsız durumu takipçileri tarafından hiç bir şekilde beğenilmedi. Pek çok takipçisi ise Altuğ’un bu fotoğrafının altına yorumlar yazdı. Altuğ’un fotoğrafının altına yorum yazmış olan takipçilerinden biri; ”Pınar hanım siz şu anda 44 yaşındasınız ancak makyajsız daha da yaşlı bir şekilde duruyorsunuz.” şeklindeki ifadelerine yer verdi.

Nadir bile olsa oyunculardan Altuğ’un makyajsız bir durumdaki fotoğrafı takipçilerinin bazıları tarafından da çok fazla beğenildi. Pınar Altuğ’un fotoğrafının altına yorum yapmış bulunan farklı bir tane takipçisi de; ”Bence sizler her haliniz ile güzelsiniz. Kadınların makyajlı olması hiç bir şekilde mecburiyet olamaz.” ifadelerine yer verdi.