Burdur ilinde otomobil ile kamyonetin çarpışmış olduğu kaza içerisinde, 2 tanesi ağır, 6 kişi ise yaralandı.

Kaza ise, dün akşam saatler 17:00 civarında Denizli – Antalya karayolu üzerinde meydana gelmiş oldu. Aytekin Şen (39) yönetiminde bulunan 34 AH 7490 plakasına sahip otomobil, yağıştan dolayı kayganlaşmış olan yol üzerinde şoförünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda aynı yöne doğru seyir halinde bulunan Mustafa Özişçi (38) yönetiminde bulunan 07 TE 312 plakasına sahip kamyonete arka taraftan çarptı. Otomobilin adeta bir hurdaya dönmüş olduğu kaza esnasında, yoldan çıkmış olan kamyonetse şarampole devrilmiş oldu. Kamyonetin kasa kısmında yüklü durumdaki domatesler de çevreye saçılmış oldu.

Kaza içerisinde, otomobil şoförü olan Aytekin Şen’le yanında yer alan Selim Şen (64) ile birlikte Kadriye Şen (49) ve Fatma Şen (60)’in yanı sıra kamyonet içerisinde yer alan Ercan Peker (41) ile birlikte Muhammed Peker (13) de yaralanmış durumda.

İhbar verilmesinin üstüne olayın yaşanmış olduğu yere gelmiş olan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini gerçekleştirmiş olduğu yaralılar, ambulanslar ile çevrede yer alan hastanelere götürülüp tedaviye alınmış oldu. Yaralılar arasında yer alan Kadriye Şen ile birlikte Selim Şen’in sağlık durumlarının çok ciddi olduğu ifade edildi.