Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu cesur paylaşımlarının yanı sıra rahat tavırları ile birlikte de dikkat çekmeyi başaran Amerikalı oyuncu ve aynı zamanda şarkıcı olan Miley Cyrus, Barcelona içerisinde bir tane hayranının kendisini elleyerek öpmeye çalışması üzerine eylemi desteklemekte olan hayranlarına da Twitter hesabı üzerinden sert bir şekilde tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinde paylaşılmış olan bir video içerisinde, eşi olan Liam Hemsworth’la bir törene katılmış olan Miley Cyrus hayranları ile bir araya geldiği esnada arkasından yaklaşmış olan bir tane adamın ünlü durumdaki şarkıcıyı boynundan tutarak kendisine doğru çekmiş olduğu ve öpmeye çalışmakta olduğu göze çarpıyor. Olay yaşanmış olduğu esnada Miley Cyrus ile birlikte eşi Liam Hemsworth korumalar eşliği ile araçlarına doğru ilerlemekteydi.

Olaydan sonra duruma sinirlenmiş olan Cyrus, sosyal medya hesabı üzerinden ”O ne ister ise onu giyebilir. Bakire bir durumda olabilir. 5 değişik kişiyle yatmakta da olabilir. Kocası ile olabilir. Kız arkadaşı ile olabilir. Çıplak bir durumda olabilir. İzni bulunmadan kimse asla ELLEYEMEZ” ifadelerine yer verdi.

Cyrus’un yapmış olduğu bu paylaşımı ise, şarkıcının şarkı sözlerinde yer alan ifadeleri ve konserleri esnasında tercih etmiş olduğu kostümleri ve de cesur paylaşımlarından dolayı ”Bu çeşitte bir ilgiyi hak etmiş olduğu” şeklindeki yorumlar ise sonradan gelmeye başladı.