Geçmiş olduğumuz günlerde vermiş olduğu pozla genç kızlara adeta taş çıkartmakta olan Seda Sayan Bodrum ilçesinde bir tane otelde konser gerçekleştirdi. Oktay Kaynarca ise ”Üstünde taş taşıyor olmak bu olsa gerek, ancak biraz çok dekolte var sanıyorum ki” ifadeleri ile esprili bir biçimde Seda Sayan’ı uyarmış oldu.

Sahneye Nur Yerlitaş’ın imzasına sahip taşlar ile bezenmiş, yan taraftan yırtmaçlı ve çok daha derin bir dekoltelerin hakim durumda bulunduğu cesur elbisesi ile sevenlerinin karşısına çıkmış olan Seda Sayan, programına sevilmekte olan parçaları arasında yer alan ”Karagözlüm Ölesim Var” isimli bir şarkı ile başladı. Sahneden önce rahatsızlanmış olduğunu da ifade eden Sayan; ”Sizlerle buluşmaya gelmeden önce sesim çok fazla kısılmıştı. Sezen Aksu ile konuştum ve o da bana Kebabiye bitkisini hemen çiğnememi ifade etti. Onun sayesinde ise şu anda karşınızdayım. Buradan da minik serçeye çok teşekkür etmekteyim” ifadelerine yer verdi.

Konserinin 2. yarısı için hareketli şarkıları ile hızlı bir giriş gerçekleştiren başarılı sanatçı, bir ara sahne üzerinden inerek kendisini dinlemeye gelmiş olan misafirlerinin masalarını da teker teker dolaşıp sevenleri ile bayramlaştı.

Yaklaşık olarak 2 saat süresince sahnede kalmış olan Seda Sayan, programının sonlarına yaklaştığında kendisini dinlemek için gelmiş olan yakın dostlarından Oktay Kaynarca’yı da ikna edip sahne üzerine davet etti. Seyircilerin alkışlarıyla birlikte sahneye çıkmış olan ünlü durumdaki oyunculardan Oktay Kaynarca, başarılı sanatçı ile beraber ”Beyaz Giyme Toz Olur” isimli türküyü söyleyip harika bir düet yapmış oldu. Düetin hemen sonrasında ise Kaynarca; ”’Üstünde taş taşıyor olmak bu olsa gerek, ancak biraz çok dekolte var sanıyorum ki” ifadelerine yer vererek esprili bir biçimde Sayan’ı uyarmış oldu.