Yakın bir zamanda anne olmak için hazırlık yapan Bengü, konserlerine de hiç bir şekilde hız kesmeden devam etmekte. Tekirdağ ili içerisinde düzenlenmiş olan 55. Uluslararası Kiraz festivali esnasında ünlü durumdaki sanatçılardan biri olan Bengü, karnı burnunda bir şekilde sahne almış oldu. Sahneye çıkmış olan şarkıcılardan Bengü; ”Kızımla ile beraber burada sahne üzerindeyim. Burda olmaktan ise fazlası ile mutluyum” ifadelerine yer verdi.

Tekirdağ ilinin merkez ilçelerinden biri olan Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu sene 55. gerçekleştirilen Uluslararası Kiraz festivali bütün hızı ile sürüyor. İl dışının yanı sıra çevre illerden gelmiş olanların da çok büyük bir ilgi göstermiş olduğu bu festival binlerce sayıdaki insanın katılımı ile akşam konserleriyle sürüyor. Ünlü durumdaki sanatçılardan Bengü’nün konser verecek olduğunu duymuş olan yüzlerce sayıdaki vatandaş erken bir saatte konser alanına gelip alan içerisindeki yerlerini almış oldu. İlerleyen saatler içerisinde yüzlerce sayıdaki vatandaşın konser alanını doldurmuş olmasıyla, hamile durumda bulunan şarkıcı Bengü güvenlik görevlilerininde yardımı ile birlikte sahneye çıktı.

Süleymanpaşa sahilinin dolgu alanı üzerinde kurulu olan konser alanı içerisinde sahne almış bulunan ünlü sanatçılardan Bengü, çok sevilmekte olan şarkılarını da seslendirmiş oldu. Ünlü ve başarlı durumdaki şarkıcı karnının burnunda olmasına karşın sahne üzerinde fazlasıyla hareketli bir durumda olduğu da gözlemlenmiş oldu. Konser alanını doldurmuş olan yüzlerce sayıdaki vatandaşta bazen ünlü sanatçının söylemiş olduğu şarkılarına eşlik etmiş oldu.