Ekranlara geri dönmek için hazırlanmakta olan efsane dizilerden Behzat Ç.’nin ilk kareleri açık bir şekilde gözüktü. Erdal Beşikçioğlu’nun başrollerinde yer almış olduğu, hafızalara kazınmayı başaran polisiye dizilerden Behzat Ç.’nin çekimleri Ankara ili içerisinde son sürat sürüyor. Behzat Ç. isimli dizinin yeni sezondaki oyuncu kadrosu da resmi bir şekilde açıklandı.

Seneler öncesinde yayınlanmakta olduğu döneme damgasını vurmayı başaran Behzat Ç. isimli dizinin yeni sezon kadrosu içinde efsanevi ekipten Beşikçioğlu haricinde Nejat İşler ile birlikte Ege Aydan, Canan Ergüder Ece, Berkan Şal, İnanç Konukçu, Eray Eserol, Güven Kıraç ve de Ayça Eren bulunuyor. Ekibe öte yandan Ahu Türkpençe ile birlikte Hüseyin Sevimli, Kemal Burak Alper, Gülşah Çomoğlu, Rıdvan Aybars Düzey ve de Kadir Çelik katıldı.

İnter Medya isimli yapım şirketinin imzasını taşımakta olan, önceki senelerde olduğu gibi senaryosunu tekrar Ercan Mehmet Erdem’in yazmış olduğu ve yönetmen koltuğu içerisinde Serdar Akar’ın oturmakta olan ”Behzat Ç.” isimli popüler diziye ait yeni bölümleri çok yakın bir zamanda sadece BluTV üzerinde izleyicilerle buluşmuş olacak. Hayranlarının meraklı bir şekilde beklemekte olduğu dizinin seti içerisinden yeni kareler de paylaşılmaya başlamış oldu.