Rapçilerden Ceza ile birlikte Ayben’in babası olan Dalyan Özçalkan bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlanmış oldu. Yakın durumdaki çevresi Ceza’yı hiç bir şekilde yalnız bırakmazken uzun zamandan beri küs olduğu eski arkadaşlarından Sagopa Kajmer’den de bir başsağlığı mesajı gelmiş oldu.

Kajmer Twitter üzerinden yapmış olduğu paylaşım içerisinde; ”Osibisa’yı her gördüğüm zaman aklıma halen Danyal amca gelmektedir. Efendilikle beraber babacan bir baba. Aynı anneni yitirdiğimiz zamanki hislerim ile yazıyorum. Ayben ile birlikte sana ayrıca bütün Danyal amcayı seven herkese de başsağlığı diliyorum. Bol bir sabır diliyorum” şeklindeki ifadelerini yazdı

Kajmer’in yazmış olduğu mesajı binlerce sayıdaki beğeni ve de paylaşım aldığı esnada Ceza’nın eski dostuna bir yanıt vermesi, akıllara da ”Acaba rap dünyasındaki 2 tane ünlü barışıyor mu?” şeklindeki bir soruyu getirmiş oldu.

Niçin küsler?

O zamanlar içerisinde Ceza’nın annesi bir kanser hastası idi ve Ceza tedaviyle alakalı masrafları karşılayabilmek amacıyla Fuat Ergin’le beraber bir tane lolipop reklamında oynamayı kabul etmiştir. O dönemler içerisinde Kolera (Esen Güler) ise Sahtiyan(Berk Şenol)’la beraber sevgililerdi lakin Kolera ise Sahtiyan’dan ayrılmış ve de Sagopa Kajmer’le yeni bir ilişkiye başlamış bir durumdaydı ve bu dönem içerisinde Kolera katıldığı bir televizyon programı esnasında vermiş olduğu röportajda Ceza’nın en son oynadığı reklamla alakalı olarak ”Allah hiç kimseyi o kadar parasız bir şekilde bırakmasın” ifadelerine benzeyen bir cümle kurmuştur. Aynı zaman içerisinde yapmış olduğu röportajında Ceza’nın Burcu Güneş’le yapmış olduğu düetle alakalı olarakta birşeyler söylemiştir.