Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, Türk asıllı olan Alman futbolculardan Mesut Özil ile birlikte Türkiye Güzeli olarak seçilen Amine Gülşe’nin düğünlerine katılım gerçekleştirip çiftin nikahına şahitlik yaptı.

Cumhurbaşkanı görevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan, saatler 20:00 civarında Kısıklı’da yer alan konutundan çıkıp Beşiktaş içerisinde yer alan bir tane otele geldi. Erdoğan burada, Türk asıllı dünya çapında üne kavuşmuş olan futbolculardan Mesut Özil ve Türkiye’nin güzeli seçilen Amine Gülşe’nin düğün törenlerine katılım gerçekleştirdi. Erdoğan ise genç çiftin nikah şahitliğini yapmış oldu. Nikah töreninin hemen sonrasında çifti tebrik etmiş olan Erdoğan sonrasında ise otelden ayrılıp tekrar Kısıklı’da yer alan konutuna gitti.

Mesut Özil gün içerisinde davul ve de zurna eşliği ile yakın arkadaşlarının da meşale yakmış olduğu özel bir törenle kız evine gidip Amine Gülşe’yi evi içerisinden davullu ve zurnalı bir biçimde çıkartmıştı. Güzelliği ile birlikte büyülemekte olan Amine Gülşe’nin davul zurna eşliği ile oynamakta olduğu anlar da kameralara saniye saniye yansımıştı.

Yaşamlarını birleştirmiş olan futbolculardan Mesut Özil ve Amine Gülşe’nin önceki akşam gerçekleşmiş olan kına törenleri ise sosyal medya üzerine adeta bir damga vurmuş idi. Özil ile birlikte Gülşe Ankara’nın bağları ismine sahip türküyle gönüllerince eğlenmiş idi.