Denizli ili içerisinde bir alt geçitte gerçekleşen trafik kazası esnasında 4 tane araç birbirine girmiş bir durumdayken, çarpışmanın etkisi ile beraber üst üste çıkmış olan araçlar içinde 1 kişininde yaralandığı açıklandı.

Edinilmiş olan bilgilere bakılır ise söz konusu bu kaza, Denizli – Antalya kara yolunun üçgen köprülü kavşak mevkisinde gerçekleşti. Delikliçınar alt geçici içerisinde yaşanmış olan bu kazada iddialara bakılır ise, şoförü henüz tespit edilemeyen 20 SN 203 plakasına sahip otomobil, önünde seyir halinde bulunan 20 AU 707 Hüseyin D. idaresinde yer alan lüks bir arabaya çarptı. Çarpışmanın etkisi ile birlikte kontrolden çıkmış olan 2 tane araç, bariyerleri yıkarak karşı şeride geçti ve Mustafa M.’nin kullanmakta olduğu 20 ASN 18 plakasına sahip otomobilin yanı sıra Ferhat T. yönetiminde bulunan 20 ST 780 plakasına sahip otomobiller ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile birlikte lüks durumdaki araba otomobillerin üstüne çıkmış oldu.

Akıllara durgunluk vermekte olan bu kazanın sonrasında olaya sebep olan 20 SN 203 plakasına sahip otomobilin şoförünün olayın yaşandığı yerden yaya bir şekilde uzaklaşmış olduğu iddia edildi. Kaza esnasında şoförlerden Hüseyin D.’nin yaralandığı açıklandı. Yaralı durumdaki vatandaş olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden 112 Acil Servis ambulansıyla hızlı bir şekilde hastaneye götürüldü.

Olayın hemen sonrasında ise bölgeye çok fazla sayıda polis ekibi ile birlikte itfaiye ekibi de yönlendirildi. Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden itfaiye ekipleri, herhangi bir şekilde farklı bir olumsuzluğun yaşanmaması amacıyla araçlar üzerinde hızlı bir şekilde güvenlik önlemleri aldı. Kazadan sonra Denizli – Antalya karayolu da tek taraflı bir şekilde ulaşıma kapanmış oldu. Kaza ile alakalı olarak başlatılmış olan soruşturma devam ediyor.