28 yaşında bulunan büyük beden modellerden Iskra Lawrence, özgüvensiz durumdaki dönemlerine yönelik çok çarpıcı açıklamalar gerçekleştirdi 28 yaşında bulunan İngiliz modellerden Iskra Lawrence, kadınların bedenleri ile barışmasını öğütlemiş beden olumlama hareketinin öncüleri arasında yer alıyor…

Lawrence, şimdiki zamanlarda kiloları sayesinde hayran kitlesi kazanmış dünya çapında ünlü bir büyük beden model olarak tanınsa da, eskiden başvurmuş olduğu bütün ajanslar tarafından da kilolarından dolayı geriye çevrilmiş. Instagram üzerinde paylaşmış olduğu filtresiz ve de photoshopsuz fotoğrafları sayesinde aniden bütün dikkatleri üstüne çekmiş olan güzel model, bütün dünya üzerinde herkes tarafından kabul görmüş 0 beden algısını da kırmayı başararak, moda dünyası içerisinde kendini kabul ettirmiş oldu.

Şimdiki zamanlarda, bir plaj giyimi markasının yüzü olarak karşımıza çıkan Lawrence, eskiden zayıflayabilmek amacıyla her yolu denemiş olduğunu da ifade etti. Bir dönemlerde zayıflama haplarına bağlı yaşamını sürdüren güzel model, bu söz konusu ürünleri elde edebilmek amacıyla anne ve babasının kredi kartlarını çalıp, izinsiz bir şekilde kullanmış olduğunu da itiraf etti.

Bütün ajanslar tarafından red edilmiş olduğu dönem fazlasıyla özgüvensiz günler geçirmiş olduğunu ifade eden İngiliz model, kadınları zayıflama mecburiyetinde hissettirmiş olan bu algıyı ise; ”zehirli bir diyet kültürü” şeklinde tanımlamakta.