Sevilen sanatçılardan biri olan Yıldız Tilbe, 2 sene öncesinde yaşamını yitiren İbrahim Erkal’ın şarkılarından oluştuğunu belirttiği özel bir albüm çıkartacak olduğu konusunda müjde vermiş oldu.

Bir dönemlere adeta damga vurmayı başarna şarkıların sahibi, İbrahim Erkal kendi evinin otoparkı içerisinde tansiyon düşmesinden dolayı düşerek başını yaralamış ve sonrasında ise beyin kanaması sonucunda yaşaımını kaybetmişti. Ölümünün üzerinden tam 2 sene geçmiş olmasına karşın hayranları tarafından hiç bir şekilde unutulmamış olan İbrahim Erkal ile alakalı ünlü ve başarılı sanatçılardan biri olan Yıldız Tilbe’den de çok anlamlı bir adım gelmiş oldu.

Yıldız Tilbe, Twitter hesbaı üzerinden hayranlarından gelmiş olan soruları açık bir şekilde cevapladı. Şarkıcı, 2 sene öncesinde beyin kanaması sebebi ile yaşamını yitirmiş olan İbrahim Erkal’ın şarkılarınan oluşan bir albüm çıkartmayı istediğini açık bir şekilde ifade etti.

Yıldız Tilbe ayrıca buradan kendisine sorulmuş olan; ”Ne zaman emekli olmayı düşünmektesin?” şeklindeki soruya cevap olaraksa; ”Çok az kaldı. Bir kaç sene sonra” şeklinde bir cümle ile yanıt verdi.