Oyunculardan Gülse Birsel; ”Artık insanlara yakışır bir biçimde yaşamayı istiyorum” ifadelerine yer vererek senaristliğini yapmış olduğu Jet Sosyete adlı dizinin yayın süresinin kısalacak olduğunu resmen duyurdu.

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezi içerisinde objektiflere yakalanan oyuncu ve aynı zamanda senarist Gülse Birsel, hem yazmış olduğu hem ise yönetmiş olduğu Jet Sosyete isimli dizinin geleceğiyle alakalı çok önemli açıklamalar yapmış oldu. Dizi sektörü içerisindeki uzun süren çalışma saatlerinden rahatsız durumda bulunduğunu da ifade eden oyuncu, ”Bun dan sonra insana yakışır bir biçimde yaşamayı istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Çağlar Çorumlu ile birlikte Derya Karadaş, Sarp Apak, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren ve Bartu Küçükçağlayan gibi pek çok ünlü sanatçının yer aldığı Jet Sosyete adlı dizinin gelecek sezonda televizyonda yer almayacağını, internet platformu üzerinden seyircinin karşısına çıkacak olduğunu da ifade eden Birsel, sözlerine ise şu şekilde devam etmiş oldu; ”Dizimiz gelecek sezonda televizyon platformu üzerinde değil, İnternet platformu üzerinde yer alacak. 120 ila 150 dakikalar sitcom tarzında olamıyor. 45 ila 50 dakikaların arasında yapmış olacağız, Sitcom tarzına sahip e fıstık gibi. Artık insanlara yakışır bir biçimde yaşamayı istiyorum. En azındandan haftada 1 gün boyunca izin olabilecek.”