Denizli ili içerisinde nakliye şirketinin sahibi olan Ercan Sert’in (45) 3 gün öncesinde iş yerinde uğramış olduğu silahlı saldırının güvenlik kamerasıyla alakalı görüntüleri de ortaya çıkmış oldu. Görüntü içerisinde, vücuduna 2 tane kurşun isabet etmiş olan Sert’in, kendisini tabanca ile yaralamış olan Doğan H.’ye (23) karşı sopa kullanarak mücadele vermiş olması da yer aldı.

Olay ise, pazartesi gününde saatler 10:00 sularında, Pamukkale ilinin Sümer Mahallesinde yer alan Çal Caddesi’ndeki nakliyat şirketi içerisinde gerçekleşti.

Nakliyat şirketinin sahibi olan Ercan Sert, geçtiğimiz şubat ayı içerisinde sahibi olduğu TIR’a, minibüsle çarpıp ağır bir şekilde hasar vermiş Doğan H.’ye karşı bir dava açtı. TIR’da oluşmuş olan hasardan dolayı da Denizli 1. Sulh Hukuk Mahkemesi içerisinde açılmış olan dava esnasında, bilirkişi tarafından yapılmış olan inceleme sonrasında; değer kaybı ile birlikte iş gücü ve de TIR’da meydana gelen hasarın giderilebilmesi amacıyla Doğan H.’nin, yaklaşık olarak 150.000 Türk Lirası tutarında bir ödeme yapması için karar verilmiş oldu. Doğan H., geçtiğimiz pazartesi gününde Sert’in iş yerini basıp tabanca ile yaraladı. Ambulans ile birlikte hastaneye kaldırılmış olan Sert’in tedavisi devam ederken, kaçmış olan Doğan H.’nin yakalanabilmesi amacıyla bir çalışma başlatılmış durumda.