Meteoroloji İşlerinin Genel Müdürlüğü, 5 gün için hava tahmin raporunu resmi bir şekilde paylaştı. Buna bakılır ise Denizli ilinin de içerisinde yer aldığı Güney Ege bölgesi, öğle saatleri itibariyle güney batı tarafından esmeye başlayacak kuvvetli bir lodosun etkisi altına girmiş olacak. Verilere bakılır ise Denizli ili içerisinde bugün öğle saatleri itibariyle lodos etkili bir durumda bulunacak. Bölge içerisinde rüzgarın ise orta bir kuvvette esmesi konusunda beklenti var.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilene bakılır ise Denizli ili içerisinde gece saatlerine doğru da yağış etkili bir durumda olacak. Güney Batı bölgesinden gelecek yağışın özellikle ise Tavas ilçesi ile birlikte Serinhisar ilçesi, Acıpayam ilçesi, Kale ilçesi, Çameli ilçesi, Pamukkale ilçesi ve Beyağaç ilçesinde etkili olması konusunda bir beklenti var.

Denizli ilinde yarında ilin tamamında yağış beklentisi var. Yağışların bazı bölgeler içerisinde çok şiddetli olması beklenmekte. Cuma ile birlikte Cumartesi’yi çok daha sakin bir havada geçireceği açıklanan Denizli ili içerisinde Pazar gününde de gök gürültülü bir şekilde sağanak yağış beklentisi var. Şiddetli lodos ile birlikte serinleyecek olan Denizli ili içerisinde hava sıcaklığı Cumartesi günü itibariyle tekrardan artmaya başlamış olacak. Yarın ortalama 21 dereceye kadar düşeceği açıklanan sıcaklık, Cumartesi gününde 24 derece, Pazar gününde ise 25 derece şeklinde olacak.