Ünlü olan Amerika asıllı WWE güreşçisi ve aynı zaman model Ashley Massaro, evi içerisinde baygın bir durumda bulunduktan sonra kaldırılmış olduğu hastanede yaşamını kaybetti.

Eski World Wrestling Entertainment (WWE) içerisinde güreşçi olan ve aynı zamanda modellikle uğraşan Ashley Massaro, 39 yaşındayken yaşamını yitirdi. 2005 ila 2008 senelerinin arasında güreş ile uğraşan Massaro, 40. yaş günü için tam 10 gün kalmışken yaşama gözlerine yummuş oldu.

39 yaşında bulunan başarılı sporcu, Long Island’da yer alan evi içerisinde baygın bir şekilde bulunduktan sonra çok hızlı bir şekilde New York’ta yer alan hastaneye götürüldü ve burada ise yaşama gözlerini yummuş oldu. Ölüm sebebi henüz açıklanmamış olan sporcunun yetkililer tarafından gerçekleştirilen ilk belirlemeler esnasında ölümü konusunda şüpheli bir duruma da hiç bir şekilde rastlanmadı

Kariyeri süresince, Playboy ile birlikte Maxim, Stuff ve de FHM dâhil olmak üzre bir çok dergiye kapak olmayı başaran Ashley, ülkesinde yer alan Survivor adlı yarışma programında da yarışmıştı. Ashley Massaro’nun 18 yaşına giren bir kızı da bulunuyor.