Geçmiş olduğumuz sene anne olan Şükran Ovalı, vermiş olduğu kilolar sayesinde gören herkesi de adeta şaşkına çevirmiş oldu. Fazlalıklarından dolayı çok fazla eleştirilmekte olan Ovalı, tam tamına 30 kilo vermiş olduğunu açıkladı. Güzel ve başarılı durumdaki oyuncu, gitmiş olduğu doğum günü partisi esnasında güzelliğiyle adeta gözleri kamaştırdı.

En son Ufak Tefek Cinayetler isimli dizi içerisindeki Şebnem isimli karaktere yaşam veren Şükran Ovalı, almış olduğu kilolardan dolayı da eleştiri oklarının bir numaralı hedefi haline gelmişti. Geçmiş olduğumuz gün bir parti içerisinde görünütlenmiş olan Ovalı, 30 kilo vermiş olduğunu resmen açıkladı.

Anne olduktan sonrasında 3 ay geçtiğinde ”Ufak Tefek Cinayetler” isimli diziye konuk oyuncu olarak katılmış olan Şükran Ovalı, sosyal medya üzerinden kilolarıyla alakalı olarak çok fazla sayıda bir eleştiri almıştı.

O dönemlerde ise Ovalı doğum kilolarından kurtulamamış olduğunu açık bir şekilde söylemişti. Aradan geçmiş olan zaman içinde ise bu oyuncu, fazlalıklarından kurtulmayı da başarmış oldu. Bir tane doğum günü partisine katılım gerçekleştiren Ovalı burda yapmış olduğu açıklamasında ise; ”Doğum kilolarından artık tamamen kurtuldum. Gevelik döneminde 30 kilo almıştım” ifadelerine yer verdi. Ovalı güzelliği sayesinde ise partiye adeta damgasını vurmuş oldu.