Türkiye’nin hakkında söylemiş olduğu hakaret söylemleri ile birlikte daha öncesinde tam tamına 6 ay boyunca ceza almış bulunan Barbaros Şansal, içki şişesi fotoğrafını da açık bir şekilde paylaşıp Ramazan ayına bir gönderme yapmış oldu. Bu skandal hareketiyle de yine bir çok kişinin tepkisini çekti

Daha öncesinde Türk halkı ile birlikte Müslümanlık üstünden yapmış olduğu kışkırtıcı açıklamalar sebebiyle şiddet görmüş olan Barbaros Şansal, Belçika içerisindeyken Ramazan ayıyla da skandal bir hareket ile dalga geçmiş oldu.

Her seferinde Türkiye’nin milli ile birlikte manevi değerlerine hakaret etmiş olan Barbaros Şansal, Twitter hesabı üzerinden Ramazan ayı ile ilgili yapmış olduğu skandal paylaşımdan dolayı yeniden gündeme gelmiş oldu. Şansal, Twitter hesabı üzerinden paylaşmış olduğu alkol masasına ait görseli ”Belçika Brüksel’e şu anda: Okundu” şeklindeki not ile paylaşarak, Ramazan ile birlikte Müslümanlarla da dalga geçmiş oldu.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından Şansal’ın yapmış olduğu bu paylaşımına da tepkiler çığ gibi büyümeye başlarken Barbaras Şansal’ın takipçileri ise paylaşımın yorum bölümü içerisinden alay etmeyi devam ettirdi.