Balkanlar ile Rusya içerisinde yakından takip edilmekte olan pop star Milica Pavlovic, çekecek olduğu klibin ön hazırlığıyla alakalı olarak ekibiyle beraber Alanya ilçesine geldi.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri tarafından Sırbistan’ın başkenti olan Belgrad içerisinde gerçekleşen Uluslararası Turizm Fuarı esnasında temas kurmuş olduğu Sırp asıllı pop starlardan Milica Pavlovic, çekecek olduğu klibin ön çalışmalarını yapabilmek amacıyla ekibiyle beraber Alanya ilçesine geldi.

ALTAV’ın Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Alanya Turistik İşletmecilerinin Derneği (ALTİD)nde Genel Sekreter görevinde bulunan Elvan Güneş, klip ile ilgili projenin Alanya ilçesinin tanıtılmasına, Balkanlar ile birlikte Rusya özeli içerisinde fazlasıyla önemli katkılar sağlayacak olduğunu ifade etti. Güneş ayrıca; ”Daha öncesinde Bulgar ile birlikte tekrar Sırp asıllı sanatçıların Alanya ilçesinde klip çekmelerini sağlamış ve televizyonlar üzerinde Alanya ilçesinin görüntülerinin milyonlarca defa gösterilmesine sebep olmuştuk. Bu sene içerisinde de fazlasıyla önemli bir çalışmanın içerisindeyiz ve gelecek dönemde misafirimiz olabilecek daha fazla sayıda yabancıya ulaşmış olacağız. Pavlovic’in Alanya ilçesi içerisinde klip çalışması yapmış olması, turizm açısından Sırbistan pazarı içerisinde elimizi güçlendirmişken bir taraftan da 2 tane ülke arasında yer alan yüzyıllardır devam eden güçlü bağları daha fazla sağlamlaştırmış olacak. Yapılmış olan ortak çalışmalar karşılıklı bir şekilde vize muafiyeti bulunan 2 tane ülkenin turizm hareketliliği için olumlu bir şekilde yansımış olacak” ifadelerine yer verdi.