Show TV kanalının geçmiş olduğumuz sene en fazla reyting almayı başaran dizilerinin arasında yer alan ve final kararı ile birlikte hayranlarını çok fazla üzen Yeni Gelin isimli dizinin kötü karakteri olarak öne çıkan Şilan Makal, özel yaşamıyla alakalı çok samimi açıklamalar gerçekleştirdi.

Güzel ve başarılı durumdaki oyuncu, Radio Slow Time üzerinde Senem Aydın’ın sunmuş olduğu; ”Akşamüstü Kahvesi” ismine sahip programa konuk olarak katıldı. Yeni Gelin isimli diziye ilk başlamış olduğu dönemlerde farklı tepkiler almış olduğunu ifade eden oyuncu; ”İlk bölümler içerisinde kötü bir karakter şeklinde diziye başladım. Sokağa çıktığımda; ”Dilan yılan” şeklinde sesleniyorlardı. İlk önce kendimi çok kötü hissettim. Sonrasında ise oyuncu koçum ile birlikte sevdiklerim, ”Bu durum senin başarılı olduğunu göstrmekte” dedikleri zaman çok hoşuma gitti” ifadeleri ile konuştu.

Sosyal medya üzerinden evlilik teklifleri almış olduğunu da ifade eden Şilan Makal; ”2.000 taneye yakın teklif geldi” ifadelerine yer verdi. Ünlü kişilerin de DM’den kendisine yürümekte olduğunu ifade eden oyuncu sonrasında ise; ”Bazen baktığım zaman aralarında çok tanıdık isimlerde görüyorum. Ancak sosyal medya üzerinden biri ile arkadaşlık kurmak bana çok sahte geliyor. Mesajlara yanıt bile vermiyorum” şeklinde bir açıklama yaptı.

Şilan Makal ayrıca sonrasında; ”Evlilik aslında size yakın mı?” şeklindeki soruya da; ”Gerçek yaşamda hiç bir şekilde evlilik teklifi almadım. Daha bu konuda küçük olduğumu düşünmekteyim. Bu şekilde şeylerin bir planlaması da olmuyor” şeklinde bir yanıt verdi.