Uzun süre ortalarda görünmeyen eski model Sevda Demirel, “Sevda Tokadı” şarkısıyla sessizliğini bozuyor.

Bundan tam 20 sene öncesinde konuk olarak katıldığı bir program içerisinde Hande Ataizi’yle tartışmış olan ve ona canlı yayın esnasında tokat atıp magazin tarihine geçmeyi başaran Sevda Demirel, atmış olduğu adım ve sosyal medya hesabı üzerinden yollamış olduğu mesajla çok tartışılmakta olan bir harekete imzasını atmış oldu.

”Sevda Tokadı” ismini vermiş olduğu bir şarkı çıkartma hazırlığı yapan Sevda Demirel, ilk önce bu şarkısıyla alakalı olarak bir açıklama gerçekleştirdi. Demirel, sosyal medya hesabı üzerinden; ‘Evet Sevda Tokat’ı aslında biraz sansasyonel bir şarkı adı olabilir ancak ben başka ne ile anılıyorum ki ne istenmekteyse onu veriyorum. Öte yandan bana bu denli ağır konuşmanın bedelidir bunlar!! Beni eleştirmekte olanlar benim yerimde olsalardı benden hiç değişik davranmazdı. Ha bu arada çıkartacağım bu şarkıya da bayılacaksınız’ şeklinde bir not paylaştı.

Sevda Demirel, ilk önce bu şarkısıyla alakalı olarak bir açıklama gerçekleştirdi ve daha sonra ise Hande Ataizi’ni etiketleyerek ”Zaman çok değişti eski hırslarımız da kalmadı bence klibim içerisinde oynamalısın sevda tokatı çok güzel bir şarkıdır” şeklindeki notla teklifte bulunmuş oldu.