Denizli ilinin Çameli ilçesi içerisinde, bugüne kadarki zamanda hiç bir şekilde kaza yapmayan ve trafik cezası kesilmemiş olan 15 senelik öğrenci servisi şoförlüğü yapan Münevver Nebiçavuşoğlu (54), ”Senenin en iyi okul servis şoförü” seçilmiş oldu.

Trafik Haftası’ndan dolayı, Çameli Belediyesinin Konferans Salonu içerisinde özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Çameli Kaymakamı görevinde bulunan İsmail Alsancak, Çameli Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan AK Parti’li Cengiz Arslan, Çameli Cumhuriyet Savcısı görevinde bulunan Murat Can Biçer, Hakim görevinde bulunan Muhsin Kadir Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü görevinde bulunan Bilal Cingör, İlçe Jandarma Komutanı görevinde bulunan Başçavuş Hamza Çil’in yanı sıra öğretmen ve de öğrenciler etkinliğe katılım gerçekleştirdi.

Trafik Haftası dahilinde düzenlenmiş olan şiir ile birlikte resim ve de kompozisyon dalı içerisinde dereceye girmiş olan öğrencilere program esnasında ödülleri verilmiş oldu. Etkinlik kapsamında, 15 seneen beri kırsal Kolak Mahallesi içerisinden, Çameli ilçesinin merkezine kadar öğrencileri kullanmış olduğu minibüsle taşımaya devam eden şoförlerden Münevver Nebiçavuşoğlu; ”Senenin en iyi okul servis şoförü” seçilmiş oldu. 1 tane çocuk annesi olan ve de hiç bir şekilde trafik cezası kesilmemiş olan, ayrıca hiç kaza yapmamış durumdaki Nebiçavuşoğlu’na plaketini ise, Çameli Adliyesi içerisinden Hakim görevinde bulunan Muhsin Kadir Yılmaz vermiş oldu.