Geçmiş olduğumuz hafta eski eşi olan Kaan Tangöze’den şiddet görmüş olduğunu ileri süren Seçkin Piriler, mahkemeye başvuruda bulunup eski eşine karşı özel bir koruma kararı aldırmış oldu.

Eski eşi olan şarkıcılardan Kaan Tangöze’den çocuklarının gözünün önünde şiddet görmüş olduğunu ileri sürerek şikayetçi olmuş manken Seçkin Piriler’den çok daha yeni bir tane daha hamle gelmiş oldu. Seçkin Piriler, geçmiş olduğumuz hafta eski eşi olan Kaan Tangöze’den şiddet görmüş olduğunu ileri sürerek karakola başvuruda bulunmuştu. Kaan Tangöze ise çok fazla bir zaman geçmeden yazılı bir şekilde açıklama gerçekleştirdi ve Seçkin Piriler’in bu söz konusu iddialarıyla alakalı olarak ”Dün akşam itibariyle basın ve de sosyal medya üzerinde eski eşimi darp etmiş olduğuma yönelik çıkan haberlerin hiçbir tanesi gerçeği doğru bir şekilde yansıtmamaktadır. Bu söz konusu karalama ve de akıl almaz iftiranun karşısında, ben de kendisiyle alakalı olarak hukuki süreci başlatmış bulunmaktayım.” şeklindeki bir açıklamayla karşılık vermiş oldu.

İkili arasınaki sular ise hiç bir şekilde durulmadı. Seçkin Piriler, mahkemeye başvuruda bulunarak eski eşine karşı bir koruma kararı aldırmış oldu. Kararı ise Seçkin Piriler’in avukatı görevinde bulunan Ayşegül Mermer resmi bir şekilde duyurdu. Mahkemenin kararına bakılır ise, Kaan Tangöze Seçkin Piriler’e 3 ay zamanla yaklaşamamış olacak.