Eski eşi olan Amber Heard’la fazlasıyla olaylı bir boşanma süreci geçirmiş durumdaki yakışıklı aktörlerden Johnny Depp, şimdilerde ise gönlünü Rus dansçılardan Polina Glen’e kaptırmış bir durudma.

Dünya çapında ünlü durumdaki aktörlerden Johnny Depp, 2015 senesinde evlenerek, 2 sene sonra boşanmış olduğu oyuncu eşi Amber Heard’la fazlasıyla olaylı bir ayrılık sürecini yaşamış idi. Annesini yitirdikten sadece 2 gün sonrasında eşi Amber Heard tarafından bir boşanma davası açılmış olan Depp, geçmiş olduğumuz günler içerisinde Rus asıllı dansçılardan Polina Glen ile beraber Belgrad’da objektiflere yakalandı.

Güzel dansçıyla birlikte gecenin karanlığında sarmaş dolaş bir şekilde görüntülenmiş olan Depp ise, Rus asıllı aşkını adeta öpücüklere boğmuş oldu. Bahsi geçen bu fotoğrafların ise bu senenin başında çekilmiş olduğu fakat yeni ortaya çıktığı da ileri sürülmekte.

Ünlü aktörlerden biri olan Depp’in, daha 20’li yaşlarında olduğu söylenmekte olan Glen ile evlilik konusunda düşüncesinin olduğu da öteki söylentilerin arasında. Ünlü durumdaki çift, geçtiğimiz sene Los Angeles içerisinde gerçekleşen bir parti esnasında tanıştılar. Ve hatta Rus asıllı dansçı Glen’in, Johnny Depp’in Los Angeles’ta yer alan evine taşınmış olduğu dahi söylenmekte.

Rusya’da yer alan St. Petersburg kenti içerisinde yaşamını sürdüren Glen’in, Instagram üzerinde 135.000 tanenin üstünde takipçisi yer almakta.