Denizli ilinin Buldan ilçesi içerisinde kontrolden çıkıp park durumunda bulunan polis arabasına çarptığı açıklanan otomobil şoförü de yaralandı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansımış olan kaza esnasında otomobilin lastiklerinin onlarca metre ileriye fırlaması da çarpışmanın ne kadar şiddetli olduğunu gözler önüne sermiş oldu.

Edinilmiş olan bilgilere bakılır ise, kaza Buldan Atatürk Bulvarı içerisinde gerçekleşti. İlçenin merkezine 20 RE 332 plakasına sahip otomobiliyle seyir durumunda bulunan Selim Dağcı (34), aracının direksiyon kontrolünü yitirdi. Kontrolden çıkmış olan otomobil ilk önce yolun ortasında yer alan refüje sonrasında ise yolun sol kısmında park durumunda bulunan polis arabasına çarptı. Çarpışmanın etkisiyle birlikte otomobilin arka taraftaki lastiği yerinden fırlayıp kaldırıma çarptıktan sonra zıplayın yol orta kısmına düştü. Kaza esnasında araç şoförü Dağcı yaralanmış durumdayken, olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden 112 Acil servis ambulansıyla hastaneye götürüldü. Dağcı’nın ayağının kırılmış olduğu ve hastane içerisindeki tedavisinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

Kazanın sonrasında polis ekipleri tarafından tahkikat başlatılmış bir durumdayken, kaza sırasında polis arabasının boş olması ve o sırada yoldan farklı bir aracın geçmemesi de olası bir faciayı önlemiş oldu.