Ünleri ülkenin sınırlarını aşmış olan özellikle de Arap dünyası içerisinde çok büyük bir hayran kitlesi bulunan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in şöhretleri son zamanlarda oğulları Karan’a geçmiş durumda. Dubai’de yer alan bir tane sosyal medya firması harekete geçmiş durumda. Medya firması, iddialara bakılırsa çifte oğullarının sosyal medya hesabının yönetilmesini kendilerine deveredecek olmaları ve hesabın bütün haklarını alma karşılığı 300.000 dolar tutarında bir (yaklaşık olarak 1 milyon 800.000 Türk Lirası) ödeme yapmayı teklif etti.

Magazin dünyası içerisindeki gözde çift, doğumdan kısa bir zaman önce oğulları ismine Instagram hesabı açmış idi. Minik Karan’a ait sosyal medya hesabı ise çok kısa bir zaman içerisinde yüz binlerce sayıdaki takipçiye ulaşmış oldu. Fahriye Evcen’in yönetecek olduğu bu hesapta daha bir paylaşım yapılmamış olmasına karşın Ortadoğu ilk sırada olmak üzre dünyanın bir çok yerinden 142.000 kişi Karan’ı hızlı bir şekilde takip etmeye başlamış durumda.

Bu durumun üstüne de Dubai’de yer alan bir sosyal medya firması hemen harekete geçmiş oldu. Medya firması, iddialara bakılırsa çifte oğullarının sosyal medya hesabının yönetilmesini kendilerine devredecek olması ve hesabın bütün haklarını alma karşılığı olarak 300.000 dolar tutarında bir para teklif etti.

Daha bu teklifi değerlendirme aşamasında bulunan ikilinin Karan’ın sosyal medya hesabında tam olarak nasıl bir yol izleyecek olduğu da çok büyük bir merak konusu olmuş durumda.