Denizli Buldan İmam Hatip Ortaokulunda okuyan öğrenciler ”Lokmanı Paylaş” isimli projesi kapsamında harçlıklarıyla almış oldukları erzak paketlerini ilçede yer alan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış oldu.

Buldan İmam Hatip Ortaokulunda okuyan öğrenciler herkese örnek bir davranış sergilemiş oldu. Kendi harçlıkları ile birlikte ve evlerinden getirmiş oldukları gıda malzemeleriyle özel yardım paketlerini hazırlamış olan öğrenciler Gölbaşı Mahallesinin Muhtarı görevinde buluna n Süleyman Gökçe ile birlikte Çaybaşı Mahallesinin Muhtarı görevinde bulunan Hüseyin Taş’la beraber ihtiyaç sahibi olan 20 tane aileyi ziyaret edip, erzakları da kendilerine teslim etti.

Buldan İmam Hatip Ortaokulunun Müdürü görevinde bulunan Muhammet Yağız ise, öğrencilerin bu küçük yaşlar içerisinde yardımlaşma ile birlikte merhamet duygularını kazandırabilmeyi amaçlayıp, Ramazanın aslında bir dayanışma ile kardeşlik ayı olduğundan dolayı, bu mübarek durumdaki ayın doyasıya bir şekilde yaşanması amacıyla projeyi gerçekleştirmiş olduklarını açık bir şekilde ifade etti. Yağız ayrıca, ”Bu proje içerisinde emeği geçmiş olan öğrencilerimize, değerli durumdaki velilerimize, Müdür yardımcımız görevinde bulunan Himmet Tuncer’e ve Din Kültürü Öğretmeni görevinde bulunan Zahide Çelikyurt’a çok teşekkür ediyorum. Allah yapmoş olduğumuz yardımlarımızı da kabul eylesin” ifadelerine yer verdi.