Instagram platformu üzerinde ”backpackdiariez” isimli hesabı yönetip binlerce sayıdaki kişiye ilham olmayı başaran Camille&Jean Sri Lanka’da yer alan cesur tren pozundan dolayı tartışmaya yol açmış durumda.

”backpackdiariez” adına sahip Instagram hesabını yönetmekte olan ünlü durumdaki çiftin Sri Lanka’da çekilmiş bu son fotoğrafları sosyal medyayı da tam anlamı ile karıştırmış oldu. Binlerce sayıdaki takipçisi olan çiftin son adresleri de Ella, Sri Lanka olarak görüldü.

Paylaşım içerisinde Camille ile birlikte Jean’in ünlü tren hattı üzerinde sarkarak fotoğraf çekilmiş olduğu görülmekteydi. Daha çok ”beğeni” alma konusunda isteği bulunan çiftin bu fazlasıyla ”tehlikeli” durumdaki paylaşımı ise adeta ters tepmiş oldu.
Bir çok kişi bu çifte, gençler için yanlış bir şekilde örnek oldukları ve hiç bir şekilde önlem olmadan sırf beğeni amacıyla bunları yapıyor olmasına çok sert bir şekilde tepki göstermiş oldu.

Beklememekte oldukları bir tepkiyle karşılaşmış olan Jean ile Camille, görüntüyü çektikleri esnada her türden önlemi aldıkları hususunda ısrar etti fakat tepkiler ise halen dinmedi.

Geşmiş olduğumuz yıl Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde yer alan Yosemite Ulusal Parkı’nı gezme amacıyla gelmiş olan sosyal medya fenomeni başka bir tane çift, fotoğraf çekebilmek ve ”beğeni” alabilmek uğruna uçurum üzerinde poz verince düşüp yaşamlarını yitirmişlerdi.