Denizli ili içerisinde bir kuyumcu dükkanını soymuş olan ve sonrasında gece bekçilerince yakalanmış maskeli şahıs, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Saraylar Mahallesi içerisinde dün görevli olan gece bekçilerinin kuyumcu dükkanından kaçtığı esnada yakalamış olduğu Abbas T. (29) emniyet içerisindeki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edildi.

Zanlı şahsın, emniyet içerisindeki ifadesinde, soygunu prematüre doğmuş olan bebeğinin masrafları amacıyla gerçekleştirmiş olduğunu ve olaydan dolayı çok pişman olduğunu ifade ettiği bilgisine ulaşıldı. Tutuklanması isteği ile nöbetçi hakimliğe sevk edilmiş olan bu zanlı, adli kontrol şartı ile birlikte serbest bırakıldı.

Merkezefendi ilçesinin Saraylar Mahallesi içerisinde dün sabaha karşı erken saatlerde alarm sesi duymuş olan gece bekçileri, bir tane kuyumcu dükkanının camdan yapılmış kapısının kırılmış olduğunu, maskeli durumdaki bu zanlının kaçmış olduğunu fark etmişti. Şüpheli olan Abbas T, gece bekçilerinin yapmış olduğu kovalamaca sonucunda yakalanmıştı. Yaklaşık olarak 50.000 Türk Lirası değerinde altın çalmış olan bu zanlının üstünden kolye ile birlikte küpe ve de yüzükten oluştuğu açıklanan 33 parçalık ziynet eşyası çıkmıştı. Zanlı şahsın kaçarken düşürmüş olduğu 40 parçalık altın da yol üzerinde bulunmuştu.