Denizli ilinin Honaz ilçesi içerisinde yer alan Akbaş İlkokulu’na büyük bir kütüphane kurulabilmesi amacıyla bir özel okulun Forum Çamlık AVM’de başlatmış olduğu kitap yardımı kampanyası sürüyor.

Açılmasından bu zamana kadar yürütmekte olduğu sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal konulara karşı olan duyarlılığını sürekli olarak göstermekte bulunan Forum Çamlık, bu defa ise hayal kurmakta olan çocuklarla çok daha iyi bir gelecek inşası amacıyla kitap bağışı kampanyasına bir imza atmış oluyor. Final Okulları ile birlikte Ulusal Kelebek Projesinin işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan projenin dahilinde Honaz Akbaş İlkokulu’na çok büyük bir kütüphane kurulmuş olacak. Alışveriş ile birlikte eğlencenin merkezi olarak öne çıkmasının yanında topluma katma değer sağlayabilecek projelerle alakalı da elini taşın altına koymuş olan Forum Çamlık, 8 ila 14 Mayıs tarihlerinin arasında bir tane özel okul ve Ulusal Kelebek Projesi’nin kurucusu olarak öne çıkan Kariyer Koçluğu yapan Yelda Yolay Kazanoğlu’yla bir işbirliği gerçekleştirerek kitap bağışı projesini başlatmış oldu.

Ulusal Kelebek Projesi dahilinde gerçekleştirilecek ilk bağışlar ise 8 Mayıs Çarşamba gününde Forum Çamlık 1. katta yer alan bağış bölümü içerisinde kabul edilmiş oldu. 14 Mayıs Salı gününe kadarki süre içerisinde toplanmış olan kitaplarla Honaz Akbaş İlkokulu’na büyük bir kütüphane kurulmuş olacak.