Antalya ilinin turistik bölgelerinden Kundu ilçesinde yer alan Titanic Mardan Palace Otel, dünya çapında ünlü şarkıcılardan Lara Fabian’ı sahnesi üzerinde ağırladı. Rus asıllı turistlerden oluşan bu grupla alakalı sahneye çıkmış olan Fabian’ın, 41 maddeden oluşan istek listesi ise çok fazla dikkat çekmiş oldu. İçerisinde hamam ile birlikte sauna ve kendisine ait teras havuzuyla sinema salonu yer alan kral dairesinde kalmaya başlayan şarkıcı, daire içerisinde siyah çay hiç bir şekilde bulundurulmamasını, aynı zaman içerisinde bütün oda ile birlikte banyo ve de hamamın 21 derecelik bir sıcaklıkta sabitlenmesini talep etti.

Bulunmakta olduğu ortamın sıcaklığının tam tamına 21 derece olmasına çok fazla dikkat etmekte olan Fabian, açık hava konserinin ise bu sebepten dolayı kapalı salona alınabilmesi amacıyla çok fazla ısrar etti. Bu istekle beraber geceyi düzenlemiş olan BPM Organizasyon şirketi, sahne ile birlikte konser alanını da birkaç saat içerisinde otelin gala salonuna taşımış oldu. Salonda yer alan klimalarda hızlı bir şekilde 21 dereceye ayarlanarak sabitlendi. Saatler 22:00’u gösterirken başlaması planlanan bu konser ise yarım saat sarkmış oldu. Rus turistlerden bazıları, dakikalar ilerlemeye başladıkça alkışları ile birlikte Fabian’ı sahneye çağırmaya başladı.

Fabian’ın organizasyondan istekleri sadece bunlarla da sınırlı bir şekilde kalmadı. Sanatçı, fotoğraf çekimleri ile alakalı olarak birtakım isteklerini de organizasyon düzenleyenlere menajeri aracılığı ile iletti. Haber kameraları tarafından görüntü alınmasının yasak olduğu bu konser içerisinde, foto muhabirlerine özel olarakta yalnızca sağ profilden fotoğraf çekilmesine izin verilmiş oldu. Sahnenin sağ tarafına yerleşmeleri istenmekte olan foto muhabirleri, Lara Fabian’ı yalnızca sağ profilinden fotoğraflamış oldu. Konseri izlemiş olan Rus turistler de cep telefonları aracılığıyla sosyal medya hesapları üstünden canlı yayın gerçekleştirdi.