Ünlü ve başarılı şarkı sözü yazarlarından Ahmet Selçuk İlkan’ın kızları olan Cansu Ceren İlkan ile Zeynep Seren İlkan lazer epilasyonu konusunda mağdur oldu.

İstanbul Beşiktaş ilçesinde yer alan bir güzellik merkezine giden İlkan kardeşler 2 aşamadan oluştuğu açıklanan toplamdaki 16 seans üstünden verilecek hizmetten faydalanmak amacı ile bir kayıt yaptırdılar. Ücreti peşin bir şekilde ödemiş olan kardeşler, 3. seanstan sonrasında ise vücutlarında farklı farklı yanık izlerinin oluşmaya başladığını fark etti.

İlk seanslar içerisinde minik lekelerin oluşmuş olduğunun farkına varan kardeşler bu konuyla alakalı olarak güzellik merkezi ile bir görüşme yaptı. Epilasyonu yapmış olan kişi tarafından izlerin aslında tamamen normal bir durumda olduğunu, yakın bir zamanda geçecek olduğu bilgisine ulaşan kardeşler lazer seanslarını sürdürdü. Bu zaman içerisinde ise izler çoğalmaya devam etti.

Sabah tarafından yapılmış olan habere bakılır ise, kız kardeşlerin adli tıbba giderek almış oldukları rapor içerisinde vücutlarında 2. dereceden yanıklar meydana geldiği de tespit edilmiş oldu. Şüpheliler ile ilgili olarak ”Taksirle 1 kişinin yaralanmasına sebep olma” suçu dahilinde bir ceza istedi. Şüpheliler de gelecek günler içerisinde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi içerisinde hakim karşısına çıkmış olacak.