72.’si gerçekleştirilen Cannes Film Festivali esnasında, geçtiğimiz akşam bir tane film galasında yapılmış olan sürpriz evlilik teklifi galaya çok büyük bir renk katmış oldu.

Bütün gözler filmde oynayan oyuncularının kırmızı halı geçişlerini takip ettiği esnada gala davetlileri arasında yer alan bir tane adam ani bir şekilde dizlerinin üstüne çöküp yanında yer alan kadına evlenme teklifinde bulundu.

Böylelikle bütün kameralar da ani bir şekilde onlara doğru dönmüş oldu. Bütün dünyanın gözünün önünde evlenme teklifi almış olan genç kadın ise çok büyük bir heyecanın yanı sıra mutluluk ile bu teklifi kabul ettiğini söyledi.

Festivale damgasını vurmayı başaran bu olayın kahramanlarının kimlikleri de çok kısa bir zamandan sonra kesinleşti. 63 yaşında bulunan Yunan gece kulübünün sahibi olan milyoner Milos Kant ve de 25 yaşında bulunan Portekiz asıllı televizyon şovu yıldızlarından Marguerite Aranha.

İngiliz basını içerisinde yer alan bilgiye bakılır ise 25 yaşında bulunan güzel Marguerite Aranha, milyonerlerden Milos Kant’ın kulüplerinden bir tanesinde çalışmaktaymış. Tanıştıkları anda aşk yaşamaya başlamış olan ikilinin nisan ayındam bu yana beraber oldukları da söylenmekte.

Hızlıca aynı eve taşınmış olan aşıklar beraber bol bir şekilde tropik yerleri gezerek tatil yaptıktan sonrasında ise Marguerite Aranha’nın ailesinin yanına kadar gitmişler ve müstakbel durumdaki damat bey sevmiş olduğu kadının ailesi ile tanışmış.