TV8 isimli kanalda Eser Yenenler’in sunumu ile ekranlara gelmeye devam eden EYS Show’a katılım gerçekleştiren Ece Seçkin, çok samimi açıklamalar gerçekleştirdi. Her bir tane klibi milyonlarca sayıda tık almakta olan genç şarkıcı, kendisini dünyaca ünlü yıldızlardan biri olan Jennifer Lopez ile karşılaştırmış oldu.

YouTube’da yer alan şarkılarının tıklanmasının sahte olduğu konusundaki yorumları hiç bir şekilde kabul etmemekte olduğuna vurgu yapan Seçkin; ”Bakmaktalar ki Jennifer Lopez 60 milyon kişi tarafından izlenmiş. Ben ise tam 120 milyon defa izlenmişim. Hemen fake izlenme konusunda yorumlar geliyor. Yani geçmişim yapabilecek bir şey yok, Jennifer Lopez’i geçmeyi başardım ve ondan daha fazla dinlendim” şeklindeki ifadelerine yer verdi.

İspanyol asıllı yıldızlardan Enrique Iglesias’la düet yapmış olduklarını ve gelecek aylar içeriisnde bu düetin paylaşılacağı müjdesini de vermiş olan sanatçı; ”Ben ona ulaşmadım, o bana bir şekilde ulaştı. Ben ona nasıl ulaşayım. İnternet üstünden şarkılarıma denk gelmiş ve şarkılarımı da fazlasıyla beğenmiş. Onlarda sonrasında bize ulaşmış oldular. Tabi bu şekilde bir düet teklifi geldiği için bende hızlıca kabul ettim. Hem İngilizce bir şekilde hem ise Türkçe bir şekilde okudum çok güzel oldu. Ama daha çok bilgi vermem yasak olduğundan dolayı şu an içerisinde yalnızca bu kadarını söyleyebilmekteyim” ifadeleri ile konuştu.