Denizli ilinin Sarayköy ilçesi içerisinde, kendisinden hiç bir şekilde haber alınamamış olan tekstilcinin bulunabilmesi maksadıyla özel bir çalışma başlatılmış durumda.

Alınmış olan bilgiye bakılır ise, ilçe içerisinde tekstil şirketlerine fason üretim gerçekleştiren Onur Uzunel’den (30) haber alamamış olan eşi Ümmü Can Uzunel bu durumla alakalı olarak jandarmaya bir ihbarda bulundu. Bu esnada ise jandarma ekipleri, öğle saatlerine doğru Duacılı Mahallesinde yer alan Dere Yolu bölgesinde terk edilmiş durumdaki bir otomobil ihbarı alınmasının hemen sonrasında olayın gerçekleşmiş olduğu yerde özel bir incelemeyi başlattı.

Yapılmış olan inceleme esnasında otomobilin kontak anahtarının üstünde bulunmakta olduğu ve içinde cep telefonu ile birlikte cüzdan bulunmuş olduğu da tespit edildi. Arabanın kayıp ihbarı yapılmış olan Uzunel’e ait durumda bulunduğunun tespit edilmesi üstüne jandarma ekipleri, arama kurtarma köpeklerinden biri olan ”Çekiç”in de kullanılmış olduğu özel bir arama çalışması yaptı.

Ümmü Can Uzunel ise bu bölgeye gelip, kucağında bulunan çocuğu ile birlikte çalışmaları yerinde izledi. Ekipler ise, Uzunel’in başka bir araca zorla bindirilip kaçırılmış olabileceği şeklindeki bir şüphe üstünde duruyor.

Görgü tanıklarının da ifadelerine başvurmuş olan jandarma ekiplerinin olayla alakalı soruşturması devam ediyor.