Denizli ili içerisinde 20 Mart tarihinde Acıpayam ilçesinde gerçekleşen 5.5 büyüklüğüne sahip deprem esnasında en fazla zararı görmüş olan Uçarı Mahallesi içerisinde iş adamlarının tarafından yaklaşık olarak 1.500 vatandaşa iftar yemeği verilmiş oldu.

Uçarı Gölü rekreasyon alanı içerisinde verilmiş olan bu iftar yemeğine AK Parti’nin Denizli Milletvekili görevinde bulunan Şahin Tin, Acıpayam’ın Kaymakamı görevinde bulunan Ali Şanlıer, Acıpayam Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Hulusi Şevkan, MÜSİAD’in Denizli Şubesinin Başkanı görevinde bulunan Mehmet Akgün, davetli olanlar ve de mahalle sakinleri katılım gerçekleştirdi.

İftar yemeğiyle alakalı olarak bir açıklama gerçekleştiren Başkan görevinde bulunan Akgün, 5 yıldızlı oteller içerisinde iftar vermenin yerine vatandaşlar ile bir arada olabilmek amacıyla bu yıl içeriisnde mütevazi bir iftar yemeği vermeyi istediklerini ve bu açıdan da deprem bölgesini seçmiş olduklarını açık bir şekilde ifade etti. Depremzedelerin yanında bulunmak ve acılarını biraz bile olsa hafifletmek amacıyla iftar yemeğini gerçekleştirmiş olduklarını ifade eden Başkan görevinde bulunan Akgün; ”5 yıldızlı durumdaki otelleri tercih etmemekteyiz, vatandaşlar ile bir arada olmayı istiyoruz. 1.500 insana iftar yemeği verip, Uçarı ile birlikte yakın köylerde yera lan vatandaşlarla bir arada olabilmek amacıyla bu iftar yemeğini vermiş olduk” ifadelerine yer verdi.