İnşaat alanında çalışmakta olan bir iş makinası, orada yer alan doğal gaz borusunu kırdı, etrafa yayılmış olan koku ise herkesi çok korkuttu

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesi içerisinde, inşaat alanında bir çalışma gerçekleştiren iş makinası, orada yer alan doğal gaz borusunu kırdı. Etrafa yayılmış olan gaz kokusu, çevrede yaşamakta olanların çok büyük bir korku yaşamasına sebep oldu.

Karahasanlı Mahallesi içerisinde yapımı halen devam eden konutların olduğu bölgede yol yapım çalışması yürütmekte olan iş makinası, saatler 10:30’u gösterirken orada yer alan bir doğal gaz borusunu kırmış oldu. Boru içerisinden sızmış olan gazdan dolayı da inşaat alanı üzerinde yayılmış olan bu koku, çevre sakinlerini ço kfazla korkuttu.

İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında olayın yaşanmış olduğu yere çok fazla sayıda ambulans ile birlikte itfaiye ekipleri ve de polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevre içerisinde çok geniş bir güvenlik önlemi alırken, durumla ilgili olarak doğal gaz dağıtım firmasına da bir bilgi verildi. Kısa zaman içerisinde olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden görevliler, gazın akışını kesti. Sağlık ekipleri de olası bir zehirlenme vakasına karşı hazır bir şekilde bekletildi. Polis ekipleri de yaşanan bu olayla alakalı bir soruşturma başlattı.