Denizli iline yer alan Pamukkale Belediyesinin çalışanları Ramazan ayı içerisinde geleneksel bir şekilde gerçekleştirilen iftar yemeği esnasında bir araya gelmiş oldu. İftar yemeği için Pamukkale Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Avni Örki, belediyenin meclis üyeleri, birimlerin müdürleri ve de bütün belediye personelleri ve aileleri katılım gerçekleştirdi.

Denizli ilinin en büyük ilçesi olarak öne çıkan Pamukkale ilçesinin belediyesinde görev yapmaya devam eden bütün çalışanlar da Başkan görevinde bulunan Avni Örki’nin bir misafiri şeklinde ”Pamukkale Belediyesinin Aile Buluşması” ismi ile gerçekleştirilen geleneksel durumdaki iftar yemeği esnasında bir araya gelmiş oldu. Pamukkale Belediyesi’ne ait olan YSE’de yer alan ana hizmet binasının bahçe kısmında gerçekleştirien bu iftardan önce Başkan görevinde bulunan Örki, çalışanlarla teker teker selamlaştı. Başkan görevinde bulunan Örki ve de ailesinin yanında belediye başkanı yardımcıları ile birlikte belediyenin meclis üyeleri, birimlerin müdürleri ve de belediye personelleriyle ve ailelerinin oluşturmuş olduğu tablo görülmeye de değer bir durumdaydı. Bu iftara Büyükşehir Belediyesinin Başkanı görevinde buluna nOsman Zolan da katılım gerçekleştirdi.

İftar esnasında bir konuşma gerçekleştiren Başkan görevinde bulunan Örki, belediye olarak çalışanlar ile tüm problemlerin üstesinden gelebilecek ve her türden problemi çözebilecek kadrolara sahip durumda bulunduklarını açıklarken asıl maksatlarının Pamukkale ilçesinde yaşamını sürdüren herkesin yüzünü güldürebilmek olduğunu da açık bir şekilde ifade etti