Yayınlanmış olduğu günden bu zamana kadar çok büyük bir ilgiyle takip edilmekte olan Hercai dizisiyle alakalı alınmış bir kararı yapım firması sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

ATV kanalı içerisinde yayınlanmakta olan Hercai isimli dizinin yapım firması Mia Film’den, dizi adına açılmış olan sosyal medya hesaplarıyla alakalı olarka bir açıklama yapıldı. Yapım firması, dizi ile alakalı sosyal medya paylaşımı yapmayı sürdürenlerle alakalı hukuki sürecin başlatılacak olduğunu resmi birş ekilde açıkladı.

Mia Film tarafından yapılmış olan açıklama içeriisnde ise şu ifadeler yer almış durumda;

”Hercai severler, kötü niyete sahip bazı fan sayfaları ve de fake hesaplar artık dizimiz için çok büyük bir zarar vermeye başlamış oldu. Bu söz konusu durum verilmiş olan tüm emeklere çok büyük bir saygısızlık ve ayrıca hırsızlıktır. Hercai ile alakalı sahne çekerek paylaşım yapan, bu söz konusu paylaşımları yaymış olan, destek vermiş olan ve senaryoya yönelik bilgi paylaşımı gerçekleştiren pek çok hesap tarafımızdan tespit edilmiştir.

Söz konusu bu emek hırsızlığını yapmış olanlar hakkında kanalımız ile birlikte firmamız tarafından da hukuki bir süreç başlatılmış durumdadır. Ve söz konusu bu paylaşımları yapmayı sürdüren öteki hesaplarda inceleme altındadır. Bunlarla alakalı olarakta hukuki süreç başlatılmış olacaktır. Saygılarımızla.”