En son TRT televizyonunun Ege’nin Hamsisi isimli dizisi içerisinde rol almış olan oyuncu İclal Aydın gece yarısında evine girmiş olan hırsız şoku ile sarsıldı.

Urla ilçesinde yaşamını sürdüren İclal Aydın, görüntü yönetmeni olan eşi Efe Kubilay İstanbul ili içerisinde olduğundan dolayı kızı Lal Başbuğ’yla evde bulunduğunu ifade ederek, yaşamış olduklarını da şu şekilde anlattı;

”Bizler uyuduğumuz esnada evimize girmiş olan hırsızlar maddi şeylerden fazla huzurumuzu çalmış oldular. Yaprak kıpırdasa bile havalamakta olan köpeğimiz Marlon’u ilaçlı bir şekilde mama vererek, gözlerine de sprey sıkıp etkisiz duruma getirmişler. Kedimiz olan Behlül feryat figan bir şekilde kapımızı tırmalayıp bağırıp çağırdığı esnada aslına bakılırsa bizi uyandırmaya çalışmaktaymış. Sabahın çok erken bir saatinde, uyku sersemi bir şekilde ”mutfağın kapısını açık unuttum herhalde” şeklinde düşündüm önce. Sonrasında ise kapının önüne atılmış olan cüzdan ve falan filan derken durumun ne olduğunu da anladım. Sabah saatler 06:41’i gösterirken anladığım durumun sonunda aramış olduğum Urla Jandarma Komutanlığı ekipleri de sadece dakikalar içinde evimize geldi. Komşularımız, Urla’da yer alan dostlarımız tüm gün bizimle beraberdiler.

Evine yüzlerine çorap geçiren 2 kişinin girmiş olduğunu ifade eden İclal Aydın, özellikle de tatil yörelerinde yaşamakta olanları uyardı ve ayrıca ”Herkes özellikle de panjurları ile birlikte alarm sistemine fazlasıyla dikkat etsin.” ifadelerine yer verdi.