Geçmiş olduğumuz gün yaşamını yitirmiş olan usta sanatçılardan Dilber Ay’ın eşi İbrahim Karakaş, 2. Sayfa isimli programa telefonla bağlanıp Ay’ın kalp krizi sebebiyle ölmediğini, ayak tırnağını kestiği esnada iltihap kapıp vefat etmiş olduğunu ifade etti.

Kader mahkumlarının sesi şeklinde herkes tarafından tanınan ünlü sanatçılardan Dilber Ay, 63 yaşındayken yaşamını yitirdi. Akraba ziyareti esnasında rahatsızlanmış olan ve kaldırılmış olduğu Ankara Eğitim ile Araştırma Hastanesi içerisinde yaşamını yitiren Dilber Ay’ın ölüm sebebi olaraksa kalp krizi ifadelerine yer verilmişti. Fakat Ay’ın eşi olan İbrahim Karakaş, ise katılmış olduğu canlı yayın ile eşinin gerçek ölüm nedenini de açıkladı.

Kanal D’de üzerinde yayınlanmakta olan 2. Sayfa isimli programa telefonla bağlanmış olan İbrahim Karakaş, eşinin ölüm nedeninin kalp krizi olmadığını ifade etti. Karakaş, yaşamış olduğu bu acıyı canlı yayın esnasında anlattığı esnada, gözyaşlarına da boğuldu. Öte yandan Karakaş, eşinin kendisinin ayak tırnağını kestiği esnada iltihap kapmış olduğunu ve ölüm nedenin de bu olduğunu ifade etti.

Diğer taraftan yaşamını yitiren Sanatçılardan Dilber Ay, memleketi Düzce ili içerisinde son yolculuğuna uğurlanmış idi. Mahmut Tuncer ile birlikte Latif Doğan cenazeye katılım gerçekleştirirken Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkanı görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu ve de sanatçılardan Cenk Eren cenaze törenine çelenk yollamıştı.