New York içerisinde gerçekleştirilen MET Galasına kıyafeti sayesinde damga vurmuş olan Jennifer Lopez, elbiseyi giydiği esnada ise ağlama krizine girmiş oldu. Lopez’in, gözyaşları tutamamasının altından ise çok trajik bir hikaye çıkmış oldu.

Dünya çapında ünlü sanatçılardan biri olan jennifer Lopez, geçmiş olduğumuz gün katılım gerçekleştirdiği Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü faydasına gerçekleştirilen MET Galası’na giymiş olduğu iddialı kıyafeti sayesinde herkesi mest rtmiş oldu. İngiliz basını içerisinde yer alan fotoğraflarla birlikte videolarda Jennifer Lopez’in ağlamış olduğu kareler ise çok fazla dikkat çekmiş oldu. Lopez’i bu şekilde ağlatmış olan ne diye tartışmalar başlamışken, bu karelerin altından ise çok hüzünlü bir hikaye çıkmış oldu.

Lopez, gala gününde Versace markasına sahip elbiseyi gözyaşları içerisinde giydi zira kıyafeti hazırlamış olan Luigi Massi, tasarım aşaması esnasında kalp krizi sonucunda yaşamını yitirmişti. 49 yaşında bulunan ünlü yıldız ise gala gecesinde o anları anımsayında gözyaşlarına hiç bir şekilde hakim olamamış.

Bacak ile birlikte sırt ve de derin göğüs dekoltesine sahip Versace imzası bulunan metalik durumdaki elbisesini, aynı kumaştan yapılan bir perukla tamamlamış olan Lopez, kıyafetin yapımla birlikte prova aşamaları içerisinde, marka için tasarım gerçekleştiren Luigi Massi’yle çalıştı.