Konserden sonra ailesinin yanına dönebilmek amacıyla uçağa binmiş olan ünlü sanatçılardan Gabriel Diniz, uçağın düşmesi sonrasında yaşamını yitirdi. Uçağın düşüş sebebinin tespit edilmesi amacıyla çok geniş çaplı bir arama başlatılmış oldu.

Brezilya içerisinde Piper PA-28-180 tipinde ufak bir uçak düştü. Uçak içerisinde yer alan 28 yaşında bulunan ünlü şarkıcılardan Gabriel Diniz ile birlikte 2 kişi de yaşamını yitirdi.

Uçak ise, Brezilya’nın Sergipe isimli eyaleti içerisinde yer alan Estancia kentinde düştü. Yerel durumdaki medya, uçak içerisinde yer alan ünlü şarkıcılardan Gabriel Diniz’le beraber 2 kişinin daha yaşamını yitirmiş olduğu duyurusunu yaptı. Diniz’in, vermiş olduğu konserden sonra ailesinin yanına dönmekte bulunduğu; yapımcısının ise Diniz’in uçakta bulunduğunu teyit etmiş olduğu bilgisine ulaşıldı

Yerel durumdaki medya, ünlü olan şarkıcının son yolculuğundan önce kaydetmiş olduğunu ileri sürdükleri bir tane videoyu da paylaştı. Görüntüler içerisinde Diniz’in pilot ile yardımcısıyla birlikte poz vermiş oldukları gözükmekte.

Genç yaştaki başarılı şarkıcının hayranları ise, Diniz’in ölümle ilgili haberinin sonrasında adeta yasa boğuldu. Sosyal medya sitesi üzerinden binlerce sayıda taziye mesajı paylaşılmış bir durumdayken; yerel medya ise gelişmeyi bir son dakika haberi şeklinde duyurdu.

Kazadan sonra bu bölgeye uzman ekiplerin yönlendirildiği açıklandı. Uçağın düşüş sebebinin tespit edilmesine yönelik çok geniş çaplı bir araştırma başlatıldığı açıklandı.