Sevilmekte olan sunuculardan Esra Erol, kendi ismini taşıyan Esra Erol’da isimli programda çok büyük bir sürprizle karşılaşmış oldu. Başarılı durumdaki sunuculardan Esra Erol’un canlı yayın esnasında doğum günü kutlanmış oldu.

Milli Eğitim Bakanlığınında destekleri ile birlikte Esra Erol ve de Türk Kızılay’ın ortak kampanyalarından biri olan ”Kolide Ne var” adına sahip Sosyal Sorumluluk Projesi dahilinde bir tane video klip paylaşıldı. Hediye olan kolilerinin ulaştıırlmış olduğu, Türkiye’nin 4 bir tarafından yüzlerce sayıdaki öğrencinin Esra Erol’a doğum günü mesajlarının yer almış olduğu video klibini izlemiş durumdaki Esra Erol gözyaşlarını hiç bir şekilde hakim olamadı.

Köy okulları için mutluluk kolilerin ulaştırılmış olduğu ”kolide ne var” adına sahip sosyal sorumluluk projesiyle alakalı olarak bağışta bulunmuş Esra Erol’un sevenleri canlı yayın esnasında ”Bir tane çocuğa umut olabilmek, onu gülümsetebilmek sana verilebilecek en değerli durumdaki hediye olduğunu düşündük” ifadelerine yer vererek yapmış oldukları bağışın karşılığında Kızılay tarafından düzenlenmiş olan sertifikayı hediye ettiler. Yapılmış olan açıklama içerisinde; projein dahilinde bugüne kadarki dönemde toplam olarak 750 tane okula gönderim sağlanmış durumdayken, 13.491 tane kız 13.580 tane erkek toplam da da 27.074 tane köy okullarında öğrenim gören öğrencilere mutluluk kolilerinin teslim edilmiş olduğu belirtildi.