Denizli ilinin ezgilerini derlemiş olan Türk halk müziği sanatçılarından Talip Özkan, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmiş olan özel konser ile anıldı. Konser esnasında, Denizli Büyükşehir Belediyesinin Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu ve de TRT ses sanatçılarından biri olan Tuğba Ger, Özkan’ın derlemiş olduğu eserleri konserde seslendirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, derlemiş olduğu eserler sayesinde Denizli ilinin ezgilerini dünyaya taşımış olan Türk halk müziği sanatçılarından merhum Talip Özkan’la alakalı olarak bir anma konseri gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesinin Nihat Zeybekci Kongre ile Kültür Merkezi içerisinde gerçekleştirilmiş olan bu geceye, Denizli Büyükşehir Belediyesinin Genel Sekreter Yardımcısı görevinde bulunan Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve de Tanıtım Dairesinin Başkanı görevinde bulunan Hüdaverdi Otaklı, davetlilerle beraber çok fazla sayıda vatandaş katılım gerçekleştirdi.

Gece esnasında, Denizli Büyükşehir Belediyesinin Konservatuvarı Türk Halk Müziğinin Korosu ile birlikte TRT ses sanatçılarından biri olan Tuğba Ger, İsmail Barkan’ın şefliği ile Talip Özkan’ın derlemiş olduğu eserleri seslendirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Halk Oyunları ekibi ise gösterileri sayesinde bu geceye bir renk katmış oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Genel Sekreter Yardımcısı görevinde bulunan Mustafa Gökoğlan, gecenin sonunda gerçekleştirmiş olduğu konuşmasın esnasnda ise; ”Talip Özkan aslında çok büyük bir zenginliktir. Özkan, Denizli ilinin ezgilerini duyurmayı başarmıştı. Hocamızın derlemiş olduğu türküleri seslendiren sanatçılarımızdan Tuğba Ger’e, İsmail Barkan hocamıza ve de ekiplerine teşekkür etmekteyim. Talip Özkan’ı rahmet ve de minnet ile anıyoruz” ifadelerine yer verdi.