Güzel oyunculardan biri olan Yasemin Özilhan’le eşi İzzet Özilhan geçmiş olduğumuz gün Euroleague içerisinde final maçı bulunan Anadolu Efes – CSKA Moskova maçını izlemek için gitti. Eşinin de yönetim kurulu içerisinde yer aldığı bu takımın maçını izlemiş olan Yasemin Özilhan, aniden bir kavganın ortasında kalmış oldu. Geçtiğimiz gün Nişantaşı içerisinde objektiflere yakalanan Özilhan, yaşanmış olan talihsiz olayla alakalı olarak; ”Bizimkisi bir kişinin hareketine verilmiş olan bir tepkiydi” ifadelerine yer verdi.

Maçtaki son dakikalara doğru bir grup Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarının, Anadolu Efes koçlarından Ergin Ataman’a küfürlü bir şekilde tezahürat yapması ile beraber saha aniden karıştı. Kendine küfür etmiş olan taraftarlara sözlü bir şekilde karşılık vermiş olan Ergin Ataman, olayların daha fazla büyümesine neden oldu. Anadolu Efes ile CSKA Moskova karşılaşması esnasında 2 takımın taraftarları arasında yaşanmış olan bu tartışma esnasında Anadolu Grubunun Yönetim Kurulu üyelerinden İzzet Özilhan da bu olaylara müdahil bir şekilde Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarlarıyla sözlü bir şekilde diyaloğa girdi. Tartışmalar ise çok kısa bir zaman içinde yerini kavgaya bıraktıktan sonra, Yasemin Özilhan, eşini zor bir şekilde tutmaya çalıştı. Yasemin Özilhan, yaşanmış olan bu arbede sırasında ise çok büyük bir korku yaşamış oldu.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yakalanan Yasemin Özilhan ise, tatsız durumdaki bu olaya yönelik olarak şu ifadelere yer verdi; ”Fenerbahçe Spor Kulübüne karşı bir tavır bulunmuyordu. Bizler zaten Fenerbahçe Spor Kulübünü Real Madrid maçı esnasında destekledik. Bir kişinin hakaretine karşı verilmiş olan bir tepkiydi bizimkisi. Olay da çok fazla büyümeden kapanmış oldu.”