Paylaşmış olduğu fotoğraflar ile birlikte binlerce sayıda beğeni almayı başaran Instagram modelerinden Jay Alvarrez, İtalyan asıllı manken sevgilisi Valentina Fradegrada’yla çekmiş olduğu çıplak ayna ”selfie’sinden dolayı takipçilerini bayağı bir kızdırmış oldu.

Instragram modellerinden biri olan Jay Alvarrez olay yaratacak çok farklı bir selfie’ye daha imzasını atmış oldu.

23 yaşında bulunan Alvarrez, cumartesi gününde sevgilisi ile çırılçıplak bir şekilde selfie çekti ve Instragram hesabı üzerine bu fotoğrafı da koydu. 615.000 tane beğeni aldı ancak bu fotoğraftan dolayı da eleştiri oklarının bir numaralı hedefi oldu

Çiftin söz konusu bu fotoğrafı 615.000 tane beğeni almış olsa da bu söz konusu fotoğrafı eleştiri oklarının hedefinden hiç bir şekilde çıkamadı. Alvarrez’in instagram üzerinde yer alan 6.3 milyon tane takipçisinden bir tanesi; ”Dürüst olmak gerekir ise çok fazla mide bulandırıcı, bu kız için fazlasıyla üzülüyorum” ifadelerini kullanarak bir yorum paylaştı.

Farklı bir tane sosyal medya kullanıcısı da ”Bu söz konusu kadını bir nesne şeklinde övmen fazlasıyla üzücü. Onun kıymetini bilmemesi de çok daha fazla üzücü” şeklinde bir yorum yaptı.