Show TV isimli kanalın Ay Yapım imzasını taşıyan dizilerinden Çarpışma, 9 Mayıs Perşembe akşamında ekrana gelmeye devam eden 21. son bölümü sayesinde nefesleri kesmiş oldu. Herkesin severek izlemekte olduğu dizide ise kimsenin beklemediği bir ayrılık yaşanmış oldu. Çarpışma isimli dizi son bölüm içerisinde Kadir’in annesi Asiye rolünde yer alan Şebnem Sönmez diziye veda etmiş olu.

Kadir’i yakalamış olan Cansız onunla yüz yüze gelmekte. Cansız ise, Kadir’in tüm geçekleri öğrenmiş olduğu bilgisine ulaşıyor. Baba ve oğul tüm kartlarını ise açık bir şekilde oynamakta. Cansız da, Kadir’e ”Senin ismin Yusuf. Bu adı ise sana ben verdim” ifadelerine yer verdi. Kadir ise, Cansız’ı yakalamış olduğunu zannettiği zaman çok büyük bir şok yaşamış oluyor. Annesinin ise Cansız’ın elinde yer aldığını görüyor. Kadir de, Asiye’yi kurtarabilmek amacıyla Cansız’ın gitmesi için izin veriyor. Fakat Cansız, Kadir’in gözlerinin önünde annesini hızlı bir şekilde öldürüyor.

Cansız kendisini Kadir’den korumak maksadı ile Zeynep’i de yanında bulundurmakta. Cansız arabaya bindiği zaman Zeynep’e de Asiye’nin ölmüş olduğunu söylüyor. Zeynep ise duymuş olduklarının karşısında çok büyük bir dehşete düşmüş oluyor.