En son Bizim Hikaye isimli dizi içerisinde rol almış olan başarılı durumdaki oyunculardan Nesrin Cavadzade, FOX TV isimli kanalın herkes tarafından çok fazla sevilen dizilerinden Yasak Elma’nın kadrosu içerisine dahil olmuş durumda.

Pazartesi günlerinde izleyicilerle buluşmakta olan ve başlamış olduğu gün itibariyle çok büyük bir beğeni toplamayı başaran Yasak Elma isimli dizi, kadrosuna çok daha sürpriz bir isim daha katmış olacak.

Rol almış olduğu projeler içerisindeki başarısının yanında güzelliği sayesinde de bütün dikkatleri üstüne çekmeyi başaran Nesrin Cavadzade, 6 Mayıs Pazartesi günü itibariyle Şahika isimli rolü ile beraber dizinin kadrosuna dahil olmuş bulunacak.

Talat Bulut ile birlikte Onur Tuna, Şevval Sam, Eda Ece ve de Sevda Erginci’nin başrollerini paylaşmış olduğu, yapımcılığını ise MEDYAPIM şirketinin üstlenmiş olduğu, yönetmen koltuğunda da Neslihan Yeşilyurt’un oturmakta olduğu ve son olarak senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Soyata’nın kaleme almış olduğu Yasak Elma isimli dizide Cavadzade; hem asil ve fazlasıyla güzel, hem ise hırslı ve de iddialı bir karakterle beraber izleyici karşısına çıkmış olacak.

Daha öncesinde FOX isimli kanalın herkes tarafından çok fazla sevilen dizilerinden Bizim Hikaye’de Tülay karakteri ile hayranlarının kalbi içerisinde adeta bir taht kurmayı başaran güzel oyuncu, Yasak Elma isimli dizi içerisinde ise kendisini Ender ve de Yıldız isimli karakterlerin tam karşısında bulmuş olacak.