Beren Saat ile boşanacakları ileri sürülen ve hakkında her gün çok daha yeni bir haber çıkmaya başlayan şarkıcılardan Kenan Doğulu, günler geçtikten sonra sessizliğini bozdu ve ”İyiyiz herhangi bir problem yok keyfimizde yerinde.” ifadelerine yer vermişti.

Bu söz konusu açıklamanın sonrasında ise Beren Saat’ten çok ilginç bir paylaşım gelmiş oldu. Saat, trafik kazası esnasında yaşamını yitiren Efe Güray ile fotoğrafını sarı renkli bir kalp emojisi ile paylaştı. Oyuncunun eşi tarafından yapılan açıklamasının sonrasında bu fotoğrafı paylaşmış olması da kafaları karıştırmış oldu.

Eşinden sonrasında ilk defa konuşmuş olan Kenan Doğulu da; ”İnsanları ilgilendirmekte olan bir şey olur ise bizler açıklama yaparız, anons bile ederiz ancak yok. Şu anda 2 kişinin arasında bulunan bir şey. Beren set içerisinde ve fazlasıyla yoğun. Yapmış olduğunu her bir negatif haber arkadaşlarımız ile birlikte ailemizi ve bizi ister istemez üzmekte. Negatif haberler ile insanları artık üzmeyin. Telefonlarımız hiç bir şekilde susmuyor. İyiyiz herhangi bir problem yok keyfimizde gayet yerinde” ifadelerine yer vererek bir açıklama gerçekleştirmişti.

EFE GÜRAY KİM?

Beren Saat’in yaşamını yitirmiş olan erkek arkadaşı Efe Güray, 1985 senesinde Ankara ilinde dünyaya gözlerini açtı. Kısacık ömrü içerisinde ise başarıdan başarıya koşmuş oldu. Daha 19 yaşına geldiği zaman bir tane arkadaşının kullanmakta olduğu araçla geçirmiş olduğu trafik kazası esnasında yaşamını yitirdi. Efe Güray ise, Beren Saat’in sevgilis iidi. Beren Saat’in ünlü olması konusunda yardım yardımcı olan yarışmaya katılmasını da o sağlamıştı. Türkiye, ise Efe Güray’ı sevgilisi olan Beren Saat yorulmasın diye yarışma esnasında beklediği esnada tanımıştı.