Latin müziğinin dünya çapında ünlü isimlerinden biri olan Jennifer Lopez, Regnum Carya Live in Concert isimli etkinlik kapsamında Ağustos ayı içerisinde Antalya ilinin Serik ilçesinde konser vermek için gelecek.

Serik ilçesine bağlı bulunan bağlı Belek turizm merkezi içerisinde Regnum Carya Otel’in geçtiğimiz sene başlattığı ve birbirinden ünlü durumdaki dünya starlarının sahneye çıkmış olduğu Regnum Carya Live in Concert kapsamında bu sene müziğinin yanı sıra oyunculuğu ve de özel yaşamıyla bütün dünyanın yakın bir şekilde takip etmiş olduğu Latin müziğinin efsane isimlerinden biri olan Amerika Birleşik Devletleri asıllı şarkıcılardan Jennifer Lopez konser vermiş olacak. Bu sene ünlü beyzbol oyuncularından biri olan A-Rod’la evlenecek oldukları açıklamasını yapan Lopez’in evlilikten önce çıkacak olduğu ”It’s My Party” isimli turneden daha önce Regnum Carya içerisinde sahneye çıkmış olacak.

Arasında Andrea Bocelli ile birlikte Rihanna ve de Pitbull gibi çok önemli dünya starlarının yer almış olduğu sayısız düetlerinin yanında bütün seneye damgasını vurmuş olan liste başı şarkıları sayesinde Latin müziğin rakipsiz isimlerinden biri haline gelen Jennifer Lopez, 6 Ağustos tarihi içerisinde Regnum Carya sahnesi üzerinde hayranlarıyla buluşmuş olacak. Bu senenin en yeni single çalışması Medicine’ı ve arasında On The Floor ile birlikte Love Don’t Cost a Thing ve Aint It Funny’in de yer almış olduğu bütün hit şarkılarını seslendirmiş olacak.